Werken bij ons bedrijf

Bij Amicis Groenvoorziening zijn wij constant op zoek naar nieuw talent om onze teams te versterken. Werken bij Amicis staat voor een open en eerlijke werksfeer waarin er ruimte is voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling.

Amicis is Latijns voor vrienden, deze naam hebben wij niet zomaar gekozen. Wij zijn er van overtuigd dat je werk uit moet voeren met de mensen waar je graag mee werkt, met deze mensen breng je tenslotte het grootste deel van je dag door. Een eerlijke en open werksfeer staat bij ons bovenaan!

Wij doen veel aan de ontwikkeling van ons personeel, zo organiseren wij meerder cursusdagen per jaar en ook het volgen van een opleiding (BBL) is bij ons, als erkend werk-leer bedrijf, mogelijk.
Heb je dus geen afgeronde opleiding, of veel ervaring binnen de groenvoorziening. Geen probleem, wij vinden het belangrijker wie JIJ bent. Stuur ons een goede motivatie en wij gaan graag met jou in gesprek.

  • Vakbekwaam hovenier
  • European treeworker
  • Leerling hovenier

Neem contact met ons op

035 220 3021

info@amicis-groenvoorziening.nl

Hyacinthstraat 41, 3742 TA Baarn

Voor al uw tuin- en hovenierswensen

We bieden een variëteit aan diensten aan.

Neem contact met ons op

 

035 220 3021

info@amicis-groenvoorziening.nl

Hyacinthstraat 41, 3742 TA Baarn

Contact

Bent u overtuigd, of wilt u verder met ons in gesprek? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via ons contactformulier of rechtstreeks via de genoemde contactgegevens.